Menu
Zimna płyta

Zimna płyta - przykładowe MENU


 
 
  • Wędliny tradycyjne
  • Pieczeń z karczku w ziołach i czosnku
  • Boczek faszerowany
  • Pasztety
  • Sery z oliwkami i koreczki serowe z winogronami
  • Galaretki drobiowe
  • Szynka w galarecie z chrzanem
  • Jaja faszerowane pastami smakowymi
  • Śledź faszerowany na kwaśno
  • Kulki rybne w marynacie
  • Śledź (1 rodzaj do wyboru):
    • w oliwie z cebulką
    • po grecku
  • 1 rodzaj do wyboru:
    • Tatar z grzankami
    • Roladki z łososiem
  • Sałatki (2 rodzaje do wyboru):
    • Sałatka grecka z oliwkami, serem feta, ogórkiem, cebulką, fasolką czerwoną oraz oliwą z oliwek
    • Sałatka z selerem, ananasem, jabłkiem, orzechami i majonezem
    • Sałatka gyros z brokułami, kurczakiem, kukurydzą, ogórkiem i majonezem
    • Sałatka tortelini - uszka mięsne, groszek zielony, ogórek konserwowy, papryka, majonez
    • Sałatka z makaronem, ogórkiem zielonym, szynką z kurczaka i majonezem
    • Sałatka śledziowa z groszkiem zielonym, jajkiem, grzybami, żurawiną i majonezem
  • Masło
  • Pieczywo


 

Projekt i wykonanie strony - Adam Pisarek © 2009-2011 - navisoft.pl

sala popielów | organizacja ślubu i wesela | organizacja ślubu | organizowanie imprez okolicznościowych | ślub organizacja